Organisatie

Het HillegondaDebat wordt georganiseerd door drie jongeren. Zij zijn lid van de hervormde wijkgemeente Hillegondawijk-Terbregge. Het initiatief is gestart nadat studenten in de kerkelijke gemeente aangaven behoefte te hebben aan verdieping op interessante thema’s waarbij de kerk laat zien dat zij een plek is waar allerlei mensen samen kunnen komen. Hieronder worden de commissieleden voorgesteld.

Johan Boonstoppel
Johan Boonstoppel (1988) studeerde bestuurskunde in Rotterdam en Leiden. Sinds 2011 is hij als bestuurskundig adviseur werkzaam bij een beleidsadviesbureau in Den Haag.

Joost Hengstmengel

Joost Hengstmengel (1985) is geboren in Rotterdam en studeerde Economie & Informatica en Filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is aan dezelfde universiteit werkzaam als promovendus en doet onderzoek naar de rol van religie in de geschiedenis van het economisch denken.

Barend Pieter van Kooten
Barend Pieter van Kooten (1986) studeerde internationale bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 2009 werkzaam bij Deloitte als financieel adviseur op het gebied van bedrijfsovernames.

Oud-commissieleden
  • Henri Bontenbal