Hillegonda Jeugdweekend 2017

Misschien heb je het al gehoord? We gaan op kamp met alle jeugd van de Hillegondakerk!

Van vrijdagavond 13 oktober tot en met zondagavond 15 oktober 2017 gaan we met elkaar een weekend naar Oldebroek. Alle kinderen, tieners en jongeren tussen 8 en 20 jaar nodigen we van harte uit om met ons mee te gaan.

Together we are one!!

Dat is het thema van ons weekend.
Samen zijn, samen zingen, samen lachen en samen plezier maken. Dat is wat we willen doen, met jou erbij!!!
Het weekend zal in het teken staan van sport en spel, creativiteit en het spreken met elkaar over het geloof. Dit alles rondom het thema.

We willen natuurlijk graag dat ook jij meegaat, dus geef je voor 7 juli 2017 op via e-mail: kamp.hillegondakerk@gmail.com. De eigen bijdrage voor dit weekend is € 20,- per kind.

Heb je nog vragen?
Mail dan even naar bovenstaand adres of stel je vraag aan Anne Broere, Anne Grootenboer of Heleen Veldhuizen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. De eerste aanmeldingen zijn binnen maar jij kan natuurlijk ook mee!! Geef je snel op zodat we in oktober met elkaar een super weekend hebben.