Bij wie kan ik terecht?

Er zijn verschillende onderwerpen waarover u contact kunt opnemen:

Beheer Hillegondakerk en Begraafplaats
Voor het gebruik en de huur van het kerkgebouw en voor informatie over de begraafplaats kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau. Telefonisch contact bij voorkeur tussen 09.00 en 10.00 uur. Het kerkelijk bureau is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. De contactgegevens van het kerkelijk bureau zijn: Kerkdreef 2, 3054 GS Rotterdam. Telefoon: 010-4187800, of via info@rotterdamnoordrand.nl.

Pastoraat
Voor vragen rondom pastoraat kunt u contact opnemen met de wijkouderling (zie wijkindeling) of met de scriba. Informatie over pastoraat is te vinden via deze link.

Kerkenraad
De kerkenraad is te bereiken via de scriba, Johan Boonstoppel. U kunt hem bereiken via telefoon: 06 - 45274467 of via e-mail.

Ledenadministratie
Informatie over lid worden van de Hillegondakerk en wijzigingen in de ledenadministratie is te vinden via deze link.

Koster
Koster van de Hillegondakerk is dhr. F. van Vliet. De koster is te bereiken via telefoonnummer 010-4554759 (huis) of direct via 06 - 229 13 887 (tijdens bijeenkomsten uitgeschakeld!) of via e-mail.

Kerkblad Contact
Voor adreswijzigingen, aan- en afmeldingen, informatie over betalingen en advertenties voor Kerkblad Contact kunt u contact opnemen met dhr. R.W. Batenburg, Krulmos 22, 3069 AL Rotterdam. Kerkblad Contact verschijnt tien keer per jaar en kost €15,- per jaar.

Wanneer u een vraag heeft voor de webmaster, stuur dan een e-mail.

Centrale gemeente
Gegevens over de centrale gemeente, waarvan de Hillegondakerk deel uitmaakt, zijn te vinden via deze link.