Bij wie kan ik terecht?

Er zijn verschillende onderwerpen waarover u contact kunt opnemen:

Beheer Hillegondakerk en Begraafplaats

Voor het gebruik en de huur van het kerkgebouw en voor informatie over de begraafplaats kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau. Telefonisch contact bij voorkeur tussen 09.00 en 10.00 uur. Het kerkelijk bureau is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. De contactgegevens van het kerkelijk bureau zijn: Kerkdreef 2, 3054 GS Rotterdam. Telefoon: 010-4187800, of via e-mail.

Pastoraat

Voor vragen rondom pastoraat kunt u contact opnemen met de wijkouderling of met de wijkpredikant, ds. Van de Linde. Informatie over pastoraat is te vinden via deze link.
Ds. van de Linde is te bereiken in De Veste, het verenigingsgebouw aan de voet van de Hillegondakerk (Kerkdreef 2), telefoon 010 - 418 62 29 of per e-mail.

Kerkenraad

De kerkenraad is te bereiken via de scriba, Arian Pleizier. U kunt hem bereiken via telefoon: 06 - 50 61 69 10 of via e-mail.

Ledenadministratie

Informatie over lid worden van de Hillegondakerk en wijzigingen in de ledenadministratie is te vinden via deze link.

Koster

Koster van de Hillegondakerk is dhr. F. van Vliet. De koster is te bereiken via telefoonnummer 010-4554759 (huis) of direct via 06 - 229 13 887 (tijdens bijeenkomsten uitgeschakeld!) of via e-mail.

Kerkblad Contact

Voor adreswijzigingen, aan- en afmeldingen, informatie over betalingen en advertenties voor Kerkblad Contact kunt u contact opnemen met dhr. R.W. Batenburg, Krulmos 22, 3069 AL Rotterdam. Kerkblad Contact verschijnt tien keer per jaar en kost €15,- per jaar.

Website

Deze site wordt onderhouden door Lydia Hameeteman. Wanneer u een vraag heeft voor de webmaster, stuur dan een e-mail.

Centrale gemeente

Gegevens over de centrale gemeente, waarvan de Hillegondakerk deel uitmaakt, zijn te vinden via deze link.