(Doelgroep: kinderen van 4 tot 9 jaar)

Iedere zondag is er tijdens de morgendienst voor de kinderen vanaf 4 jaar tot 9 jaar kindernevendienst. Ook kinderen van gasten zijn van harte welkom. De kinderen zijn ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: van 4 tot 7 jaar en van 7 tot 9 jaar. Vóór de preek gaan de kinderen naar een aparte ruimte en voor de zegen komen zij weer terug in de kerk.

Doel

Doel van de kindernevendienst is om de kinderen het evangelie te vertellen op een manier die zoveel mogelijk aansluit bij hun niveau. Volgens een vaste structuur wordt in de kindernevendienst aandacht besteed aan gebed, een bijbelverhaal en een verwerking. In de periode rond Kerst en Pasen wordt gewerkt met speciale thema-projecten waarbij de kinderen ook een bijdrage leveren aan de kerkdiensten.

Adoptiekinderen

Als kindernevendienst hebben we twee adoptiekinderen, via Woord & Daad en het Christian Childcare Program. Iedere week wordt een collecte gehouden en van tijd tot tijd maken de kinderen een tekening om op te sturen of sturen we een cadeautje.