Kidsclub

Zit je in groep 5 of 6? Dan is de kidsclub echt iets voor jou!

De kidsclub is een superleuke club. We starten altijd met gezellig kletsen en een introductiespel, daarna gaan we aan de slag met een gedeelte uit de bijbel wat we met elkaar lezen en bespreken. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te knutselen, wat te drinken met je vrienden of een spel te doen. De avond vliegt altijd om en het is altijd erg gezellig!

Ben je nieuwsgierig? Kom dan maar kijken op vrijdagavond in de Veste, Kerkdreef 2. De ingang van de Veste is naast de ABN AMRO, eind Bergse Dorpsstraat/begin Straatweg. Neem je vriend of vriendin ook gezellig mee. We beginnen om 19.00 uur en de avond duurt tot 20.30 uur.

De kidsclubavonden in het seizoen 2019/2020 zijn op: 13 september, 4 oktober, 1 en 22 november, 13 december 2019, 10 en 31 januari, 14 februari, 6 en 27 maart, 17 april, 15 mei 2020

Voor vragen over de kidsclub kun je mailen naar kidsclub@hillegondakerk.nl.

De Kidsclub is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Hillegersberg-Schiebroek en Rotterdam-
Noord (Hillegondakerk, Oranjekerk en de Samaritaan).

Tot ziens!

agenda