Tienerclub

Zit in je groep 7 of 8 dan is de tienerclub echt iets voor jou! Ongeveer om de 3 weken, op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur, is het feest in de Veste: Tienerclub!

We denken met elkaar na over thema's die gaan over jullie leefwereld, zoals vriendschap, geloven in God, omgaan met elkaar en de wereld om je heen. We doen actieve spellen, denken na over het thema en maken er gewoon een hele gezellige avond van!

Ook doen we regelmatig iets leuks, zoals een avondje bowlen, kanoën, schaatsen of naar het strand.... En we doen altijd mee aan NL Doet. Dan gaan we een middagje klussen of tuinieren.
Kortom: de tienerclub daar wil je gewoon bij zijn! Kom jij ook? Je hoeft niet naar een kerk te gaan of al iemand te kennen. Je bent gewoon welkom.

Locatie: De Veste, Kerkdreef 2, Rotterdam-Hillegersberg (naast ABN AMRO Bergse Dorpsstraat).
Data: 11 oktober, 8 en 29 november, 13 december 2019, 24 januari, 21 februari, 14 maart, 3 en 24 april, 15 mei, 13 juni 2020

Neem voor vragen contact op via e-mail

agenda
4 okt -