De Alpha cursus is iets voor jou als je....

...met vragen zit over geloven en kerk
...wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
...nieuwe mensen wilt ontmoeten
...gewoon meer wilt weten over het christelijk geloof
...je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen
Op de cursus wordt een aantal verschillende thema's van het christelijke geloof besproken, zoals:
  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • Hoe relevant is het christelijke geloof?
  • Leidt God ons? En zo ja, hoe?
Het programma: Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start altijd met een gezellige maaltijd.
Na het eten luister je naar een inleiding en daarna praat je over het onderwerp door. Geen vraag is te gek en je mag, nee…. Je moet jezelf zijn!

Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar een startbijeenkomst en kijk zelf of het iets is voor je. Je kan natuurlijk ook je vriend, broer, buurman of collega meenemen, net zo gezellig!

Concreet: de cursus start 4 maart 2019, duurt zo’n 10 avonden en is gratis. De avonden beginnen rond 19:00 en duren tot 21:30.  De locatie is “de Veste” Hillegondakerk (Kerkdreef 2).

Informatie of jezelf of iemand anders opgeven? Neem contact op met Rob Bamberg 06-18045217 of Evert Bontenbal 06-10527627 of spreek ons aan in de kerk of stuur ons een mail.