Tiener+Club

De Tiener+Club is er voor alle eerste- en tweedeklassers van de middelbare school. Eens in de maand komen we op vrijdag bij elkaar in De Veste.

Iedere clubavond staat een thema centraal waarin het gaat over de dingen die ons bezighouden, bijvoorbeeld over school, tijdsbesteding, geloven, vrienden en kerk. We wisselen ervaringen uit en doen actieve spellen.

Ook doen we regelmatig iets leuks, zoals een avondje bowlen, kanoën, schaatsen of naar het strand.... En we doen altijd mee aan NL Doet. Dan gaan we een middagje klussen of tuinieren.

Je bent van harte welkom bij de Tiener+Club, ook als je nog niet eerder bent geweest. Neem gerust vrienden mee naar de avonden.

De tiener-plus club is op vrijdagavond (1 x per maand) van 19.30- 21.30 uur
Locatie: De Veste, Kerkdreef 2, Rotterdam-Hillegersberg (naast ABN AMRO Bergse Dorpsstraat).

Resterende data dit seizoen:
  • 12 april - Paaschallenge, samen met jongeren van andere kerken. Locatie Goede Herderkerk, Kastanjeplein Rotterdam
  • 17 mei

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via e-mail.