Kerkennacht 2017

De KERKENNACHT is een tweejaarlijks oecumenisch evenement. In Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen openen tal van kerken en gebedshuizen in een weekend hun deuren en laten nieuws- en leergierige bezoekers mee genieten van waar zij goed in zijn. Op zaterdagavond 24 juni is de Hillegondakerk ook open met het programma ‘Meer dan een dak’

Nieuwsgierig naar de binnenkant van de oudste kerk van Rotterdam? Wilt u uw buurtgenoten ontmoeten? Wilt u een prachtige voorstelling van de Zandprinses meemaken? Wilt u genieten van een wel heel bijzondere tentoonstelling?
U bent van harte welkom bij de KERKENNACHT in de Hillegondakerk op 24 juni 2017 van 19.30 uur tot 23.00 uur. In vele dorpen en steden in Nederland zetten kerken dat weekend hun deuren wagenwijd open.

OPROEP! Voor de tentoonstelling zijn we op zoek naar uw herinneringen aan de Hillegondakerk. Wat maakt voor u de oudste kerk van Rotterdam tot ‘meer dan een dak’? Om daar inzicht in te geven maken we een unieke tentoonstelling met prachtige spullen die een link hebben met de Hillegondakerk: verhalen, foto’s, oude trouwbijbels, doopjurken, bijzondere sieraden, boeken, enzovoorts. Wilt u meedoen? Mail uw idee naar pienvanwetten@live.nl.

www.kerkennacht.nl | www.dezandprinses.nl
www.hillegondakerk.nl | www.facebook.com/hillegondakerk