Kerkennacht 2019

classics meet jazz


Op zaterdagavond 22 juni vindt de Kerkennacht 2019 plaats. In vele dorpen en steden in Nederland gaan de kerkdeuren wagenwijd open. De Hillegondakerk doet ook dit jaar weer mee en opent de deuren van 19:30 tot 23:00 uur.   

Classic Meets Jazz, Saxophone Meets Organ, Dick de Graaf Meets Hayo Boerema:
In de oudste kerk van Rotterdam kunt u genieten van een fenomenaal duo-concert van Hayo Boerema (organist) en Dick de Graaf (saxofonist). De muziek wordt afgewisseld met bijzondere verhalen uit de rijke geschiedenis van de Hillegondakerk.
Er zullen 3 blokjes muziek/verhalen plaatsvinden, te beginnen om 20:00 uur, 21:00 uur en 22:00 uur. Tussendoor zijn er hapjes en drankjes.
De deuren gaan open om 19:30 uur.

Download de flyer
----------------------------
Bereikbaarheid OV: door werkzaamheden aan het tramspoor op de Straatweg rijdt tramlijn 4 momenteel niet langs de Hillegondakerk. De vervangende pendelbus 704 rijdt in 1 richting vanaf halte Station Noord via Schiebroek naar Molenlaan en vanaf Molenlaan langs de vervallen haltes van tramlijn 4 (waaronder halte CNA Looslaan bij de kerk) naar Station Noord. Meer info: www.ret.nl
De Straatweg is tevens afgesloten voor autoverkeer vanuit het zuiden. U kunt omrijden via de Kleiweg / Ringdijk / Argonautenweg.

Meer info over de kerkennacht vind je hier.