Diensten en bijeenkomsten met Kerst en Oud en Nieuw

Zaterdag 23 december
Volkskerstzang
Start: 15.00 uur
Zaterdag 23 december a.s. vindt in de Hillegondakerk een 'Volkskerstzang' plaats. Onder begeleiding van o.a. Brassband en het koor van het Leger des Heils Rotterdam oost en orgelbegeleiding van Henri Bontenbal worden (van ouds) bekende kerstliederen gezongen. Er is veel ruimte voor samenzang. De toegang is gratis.

Zondag 24 december
Kerstnachtdienst
23.00 uur  ds. L.J. Vogelaar (Den Haag)

Maandag 25 december
Eerste Kerstdag
10.00 uur  ds. C.L. de Rooij (Rottedam-IJsselmonde)
m.m.v. kinderkoor Hillegondakerk

Dinsdag 26 december
Tweede Kerstdag
10.00 uur  Kinderkerstfeest
Alle kinderen zijn van harte welkom.
Het kinderkerstfeest duurt ongeveer een uur. Na afloop is er koffie en warme chocomel.

Zondag 31 december
Oudejaarsdag
10.00 uur ds. L. den Breejen (​Na de dienst koffie/thee en ontmoeting)
17.00 uur ds. A.H. Groen (Rijsoord)

Woensdag 9 januari
Nieuwjaarsbijeenkomst Rotterdam-Noordrand
Locatie: Fonteinkerk, Terbregselaan 3 in Rotterdam
20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Het programma bestaat uit een nieuwjaarstoespraak door de voorzitter van de Algemene Kerkenraad, inspiratieuurtje "muziek in de kerk" met een feestelijke zang- en muziekprogramma m.m.v. muzikanten van de Noordrand.
21.30 uur is er een Nieuwjaarstoast met een hapje en een drankje en jazzmuziek door enkele muzikanten van de Fonteinkerkonder onder het genot van een hapje en een drankje.
Iedereen is welkom die zich verbonden voelt met de Protestantse gemeente Rotterdam-Noordrand. Deze bijeenkomst wordt door de Algemene Kerkenraad georganiseerd.