Startweekend 2019

Zaterdag 21 en zondag 22 september vindt het startweekend, de aftrap van het kerkelijk jaar 2019/2020 plaats.

Zaterdag 21 september
Op zaterdagmiddag organiseren de diverse clubs hun startactiviteit. Vanaf 17:00 uur zijn alle gemeenteleden welkom in de speeltuin 110 morgen (Minosstraat 6, 3054 RT) voor een overheerlijke warme maaltijd en informeel samenzijn. De maaltijd sluit aan op de activiteiten van de diverse clubs en begint rond 18.00 uur.

Zondagmorgen 22 september
De kerkdienst staat die ochtend in het teken van de start van het nieuwe seizoen. Het thema is het Johannesevangelie.
Na de dienst is er bij koffie/thee/limo en wat lekkers gelegenheid elkaar te ontmoeten en wordt u geïnformeerd over alle activiteiten die in het nieuwe jaar plaatsvinden.

De uitjes van de clubs:

Kindernevendienst/Kidsclub
Op 21 september gaan we met elkaar naar Plaswijckpark. Om 13:00 uur verzamelen we voor de ingang van het park. De kinderen moeten dan gegeten hebben. Wij zorgen voor wat te drinken tijdens het spelen. Aan het einde van de middag wandelen we met elkaar naar de Speeltuin 110 Morgen waar de gemeenteactiviteit plaatsvindt. Als het kind een abonnement heeft op Plaswijckpark en deze meeneemt, is het uitje gratis.

Tienerclub/tienerplusclub
Datum: 21 september, 14.30 uur
Ook dit jaar gaan we met de tienerclub en de tienerplusclub het seizoen weer starten met een leuke activiteit op zaterdag 21 september.
We gaan met elkaar paintballen! Verzamelen op zaterdag 21 september om 14.30, adres Terbregse weg 173 in Rotterdam (parkeerplaats tegenover het bedrijf Maatmetaal).

Jongerenclub On the hill
We beginnen het seizoen met een sportieve startactiviteit (details volgen nog) op zaterdagmiddag 21 september.