Kerstlichtjestocht

Op zaterdag 22 december is er in Hillegersberg een kerstlichtjestocht. Een tocht die je terug meeneemt de geschiedenis in en waar je al wandelend de gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus leven echt mee maakt. De route wordt verlicht door honderden lichtjes. Op de route kom je langs verschillende ontmoetingspunten, o.a. de  Wijzen uit het Oosten en de Herders. De tocht eindigt bij de kerststal. Wees welkom en laat het kerstverhaal voor het eerst of opnieuw tot leven komen.

Waar: De route start bij de Hillegondakerk, Kerkdreef 2 ( naast de ABN AMRO- bank )
Tijd: Je kunt de route starten tussen 17.00 en 19.00.

Deelname is gratis. Bij het startpunt is er de mogelijkheid om lampionnen te kopen voor het goede doel.
De kerstlichtjestocht is een initiatief dat vanuit de Hillegondakerk georganiseerd wordt.

Voor info: kerstlichtjestocht@hillegondakerk.nl (Agnes Goedhart en Sietske van Winkel)