Welkom

Welkom op de jongerenpagina, leuk dat je kijkt! In de Hillegondakerk zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Tijdens deze activiteiten kun je je verdiepen in de Bijbel, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Hieronder vind je meer informatie over jeugdcatechese en op de andere pagina's vind je meer informatie over de verschillende clubs.

Voor vragen over activiteiten kun je contact opnemen met jeugdouderling Annelies van der Maarl (jeugdouderling@hillegondakerk.nl).

Jeugdcatechese

Op de jeugdcatechese leer je over de Bijbel als Gods woord en wat dit voor jou en jouw leven betekent. De catechisatie sluit aan op de leefwereld en ontwikkeling van kinderen, tieners en jongeren en maakt gebruik van methodes van de HGJB. De belijdenisgroep is gericht op geloofsverdieping, je hoeft vooraf nog geen keuze te maken of je belijdenis wilt doen.

Voor wie en wanneer:

Kinderen en vanaf 10 jaar op donderdagavond (een keer per twee weken)

Jongeren vanaf 16 jaar en ouder op zondagavond

Contactpersoon: ds. J. Reijm (dominee@hillegondakerk.nl)