Feestelijke Kenia avond in de Hillegondakerk

Speak it loud!

Ook zo benieuwd naar alles wat te maken heeft met het Kenia project, wat we vanuit de Noordrand-kerken steunen? Laat deze activiteit dan niet aan uw neus voorbijgaan. Tijdens een feestelijke avond kunt u alles te weten komen over het 'Speak it loud'- project. Ook is het een unieke kans om onze gasten uit Kenia, Patricia en Leah, die het project in Kenia leiden, in levenden lijve ontmoeten. Samen met het mooiste wat de Noordrand te bieden heeft, belooft het een onvergetelijke avond te worden. Met o.a.: Muziek - talentvolle Noordranders delen hun artistieke talenten; de Grote Kenia quiz, Story telling - de persoonlijke verhalen van Leah en Patricia, afgewisseld met een verhaal uit de roemruchte geschiedenis van de Hillegondakerk; Tijd voor ontmoeting en kennismaking met Leah en Patricia; een lekker hapje en drankje na afloop.

Wanneer? Vrijdag 22 november.
Hoe laat? 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur), tot ongeveer 21.15 uur, met een hapje en drankje na afloop. Waar? Hillegondakerk, Kerkdreef 2, Rotterdam.
Voor wie? Iedereen die het Keniaproject een warm hart toedraagt (en zin heeft in een gezellige avond)

Voor de ouders van de jongeren die in de zomer 2020 naar Kenia reizen, is er om half 8 een kennismaking met Leah en Patricia.